Personlige historier om mennesker som har overvunnet spillproblemer:

Personlige historier om mennesker som har overvunnet spillproblemer:

Pa denne siden finner du linker til de modige, virkelige historiene om folk fra Central Coast som har mott, utfordret og overvinne sine spilleproblemer.

Lesing om andres erfaringer viser oss at vi ikke er alene. Historier gir utdanning, stotte og trygghet; kan hjelpe folk til a forsta og reflektere over sin egen livsreise; og mest av alt gir hap.

Hvis du vil dele historien din, vennligst kontakt oss.

Vi er dypt takknemlige for kundene som har delt historiene deres her. Takk skal du ha.

En modig reise med innsikt og selvoppdagelse – Grahams historie.

Jeg er 46 ar gammel og jeg er en tvangsmann. Jeg startet gambling i en alder av 17, ikke lenge etter at jeg begynte a jobbe. Jeg pleide a satse pa hestene pa TAB, og jeg husker at jeg hadde noen gode gevinster i de tidlige dager. Dette tillot meg a flykte fra min verdslige jobb og et ulykkelig liv. Ved 19 var jeg malrettet i 9 maneder for a bega falske forutsetninger. Jeg forandret balansen i et par bankboker og tegnet penger som ikke var der, jeg stjal ogsa ved en anledning fra en ungdomsgruppe, disse lovbruddene skjedde etter at jeg hadde spilt og mistet pengene mine.

23 mar 2013 Admin Personlig historie Fortsett a lese.

Matts historie – en manns vei tilbake fra odeleggelse.

POKER-maskiner er et stort sosialt onde, en reformert Central Coast gamblingmisbruker sa. De koster ham forhold, hundretusener av dollar i eiendeler og muligens et slag forarsaket av okonomisk stress. Matt, en far til to fra Toukley, sa at hans avhengighet tok over sitt liv pa 18 da han helte alle sine inntekter som et murstein i pokermaskiner.

23 mar 2013 Admin Personlig historie Fortsett a lese.

Cheryls historie – haplost hekta pa kj rlighet og respekt:

Hei, jeg heter Cheryl, jeg er 51 ar gammel med 3 barn, hvorav 2 er tenaringer og lever fortsatt hjemme. Min eldste bor sammen med sin partner med mine 4 nydelige barnebarn. Jeg har nevnt familien min fordi familien min er veldig viktig for meg. Du ser at jeg har hatt et veldig alvorlig gambling– og alkoholproblem, som har forverret seg de siste 10 arene. Det kom til hodet for meg for et ar siden da jeg sokte hjelp av en gambling radgivningstjeneste.

23 mar 2013 Admin Personlig historie Fortsett a lese.

Finansiert av NSW-regjeringen gjennom RGF-fondet.

Anbefalte innlegg.

Bekreftelse av landet.

Central Coast Gambling Hjelp onsker a anerkjenne Darkinjung-folkene som tradisjonelle forvaltere av landet der vi jobber og bor. Vi betaler respekt for eldste i fortid og natid, og utvide denne respekten til alle Aboriginal og Torres Strait Islander folk som besoker vare tjenester.

&kopiere; Central Coast Gambling Hjelp, 2014. Alle rettigheter reservert. Malesign av Bootstraptaste.